ترانزیت داخلی و خارجی کالا

ترانزیت داخلی و خارجی کالا شرکت دلژین

در شرایط کلی، ترانزیت به دو‌بخش داخلی و خارجی تقسیم می‌شود و هر یک از این موارد بسته به نوع آنها، تفاوت‌های زیادی با یکدیگر دارند. ترانزیت داخلی در فرایند نقل و انتقال کالا به صورت داخلی و بین شهرهای مختلف کشور، اهمیت بالایی دارد و در صورت بروز خطا در این پروسه میتواند باعث مشکلات فراوانی برای صاحبین کالا شود درنتیجه درست انجام شدن آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

در ادامه به توضیحی مختصر درارتباط با ترانزیت داخلی میپردازیم. ترانزیت داخلی به روشی گفته می‌شود که در آن شما می‌توانید کالای خود را درون مرزهای کشور از گمرکی به گمرک دیگر جابجا کنید. به عبارت دیگر، ترانزیت داخلی به این معنی است که شما مقدار زیادی بار را از مکانی به مکان دیگر درون مرزها جابجا می‌کنید. در این شرایط، نیازی نیست که کالای شما از مرزها عبور کند. در شرایطی از ترانزیت داخلی استفاده می‌شود که شما بخواهید یک کالای وارداتی را از گمرک یکی از کشورها به یکی دیگر از گمرک‌های همان کشور منتقل کنید تا فرایند ترخیص کالا با سرعت بیشتری همراه شود. این نوع ترانزیت تا حد خیلی زیادی تحت نظارت گمرک انجام می‌شود و می‌تواند کمک زیادی به تسریع ترخیص کالا کند.

درحالی‌که ترانزیت داخلی برای ارسال بارها از یک گمرک به گمرک دیگر درون یک کشور مشترک کاربرد دارد، از ترانزیت خارجی زمانی استفاده می‌شود که شما بخواهید کالاهای سنگین خود را از گمرک کشوری به گمرک کشور دیگر بفرستید.

باتوجه به این نکته، می‌توان گفت که مهمترین و مشهود‌ترین تفاوت ترانزیت داخلی و خارجی، این است که در روش خارجی، کالا به خارج از مرزها ارسال می‌شود. بااین‌حال، سایر فاکتورهای ترانزیت خارجی مانند قوانین آن، شباهت خیلی زیادی به قوانین ترانزیت داخلی دارد.